W2 Support levert nieuw drijvende afmeervoorzieningen in de marinehaven van Den Helder

W2 Support heeft de opdracht ontvangen van ministerie van Defensie voor het ontwerpen, leveren en installeren van drijvende industriële afmeervoorzieningen in de marinehaven van Den Helder.

De Koninklijke Marine in Den Helder was op zoek naar industriële drijvende steigers voor de marineschepen LCU’s, LCVP, RHIB’s en FRISC’s. Om deze schepen op de juiste manier te kunnen afmeren was men op zoek naar een maatwerk ontwerp.

In W2 Support vond de marine de perfecte partner om dit project uit voeren, mede omdat het getoonde ontwerp volledig voldeed aan de gestelde eisen vanuit defensie. De uitgangspunten voor dit maatwerk ontwerp waren onder meer een lange levensduur, minimaal onderhoud en een veilig ontwerp in welke omstandigheden dan ook. De buizen waaraan de drijvende steigers worden bevestigd hebben maar liefst een lengte van 27m1. De buizen zijn voorzien van een duurzame coating en kathodische annode voor een lange levensduur en bescherming tegen extreme omstandigheden.

Heeft u interesse in onze producten?

Laat ons u bellen voor een afspraak:

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u behoefte aan een advies op maat of wilt u alvast vrijblijvend een prijs opvragen? Wij helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor algemene vragen over onze producten of voor betrouwbare support.

100 1dag advies arrow atotz facebook location mail phone social-media turnkey w2