Lange levensduur en minimaal onderhoud

De drijvende steigers van Walcon kennen een lange levensduur en hebben minimaal onderhoud nodig. In de Grashaven in Hoorn ligt al 20 jaar een Walcon golfbreker waarbij de constructie nog compleet intact is, maar het hardhouten dek was aan vervangen toe.

Om tot een goede duurzame oplossing te komen is gekozen voor een glasvezel versterkt kunststof dek. Dit product kent een lange levensduur en is verkrijgbaar in elke gewenste maatvoering en kleur.

In samenwerking met de Grashaven is het dek verwijderd, zijn de onderlinge verbindingen nagekeken en waar nodig vervangen. Hierna is in eigen beheer het nieuwe dek geplaatst door de werkploeg van de Grashaven.

Deze steiger is weer klaar voor de komende 30 jaar waarbij er minimaal onderhoud nodig is!

De drijvende steigers van Walcon zijn een van de sterkste en duurzaamste drijvende steigersystemen voor jachthavens. De Walcon systemen zijn geschikt voor gebruik in kustwater, rivieren en binnenwateren. Walcon beschikt over referenties van meer dan 40 jaar!

Heeft u interesse in onze producten?

Laat ons u bellen voor een afspraak:

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u behoefte aan een advies op maat of wilt u alvast vrijblijvend een prijs opvragen? Wij helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor algemene vragen over onze producten of voor betrouwbare support.

100 1dag advies arrow atotz facebook location mail phone social-media turnkey w2