Over W2 Support

W2 Support is uw totaalleverancier en adviseur in waterwerken. Al onze producten voldoen aan de officiële kwaliteitseisen en u bent verzekerd van een vakkundige installatie door échte vakmensen. Onze medewerkers zijn altijd bereikbaar en hebben een snelle en praktische manier van werken.

Uw complete adres voor waterwerken

W2 Support is uw vaste adres voor alles wat met waterwerken te maken heeft. Of het nu gaat om drijvende en vaste steigers, havenonderdelen of dektoepassingen; wij leveren, transporteren en installeren het. En dat op een kundige en veilige manier, precies zoals de eisen het voorschrijven.

De voordelen van W2

Deskundig advies
Deskundig advies nodig? Wij helpen u graag verder met advies op maat.
100% betrouwbaar
Onze producten en ontwerpen voldoen aan de belangrijke normeringen en kwaliteitseisen.
Complete turnkey aanpak
W2 Support ondersteunt u volledig bij het ontwerpen en aanleggen van uw project.
Volledige ondersteuning
Uw projecten van A tot Z verzorgd. Van advies en levering tot transport en installatie.

No-nonsense en makkelijk bereikbaar

Wij onderscheiden ons door een nauwe persoonlijke betrokkenheid en nuchtere instelling. Praktisch denken en snel handelen zijn typische karaktertrekken van ons. Onze specialisten hebben maar één doel: zo snel en kundig mogelijk een oplossing voor uw project bieden. En als er iets misgaat, staat er 24/7 iemand paraat.

Benieuwd naar onze producten?

Blijf op de hoogte!

Schrijf u in op onze nieuwsbrief:

Vragen? Wij helpen u graag!

Heeft u behoefte aan een advies op maat of wilt u alvast vrijblijvend een prijs opvragen? Wij helpen u graag verder. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor algemene vragen over onze producten of voor betrouwbare support.

100 1dag advies arrow atotz facebook location mail phone social-media turnkey w2